Laga vardagsmat med Pernilla & Tobbe

Vegetariska vårrullar

med risnudlar

Vegetariska vårrullar
Tid: 20 min Portioner: 4 Betyg:
  • Lägg till som favorit
  • E-post
  • Skriv ut

Så här gör du

1. Strimla paprika, morötter och purjolök tunt. Hetta upp olja i en stekpanna eller wok. Fräs grönsakerna några minuter.
2. Stek vårrullarna enligt instruktionerna på förpackningen.
3. Koka nudlarna i lättsaltat vatten ca 3 minuter. Blanda sedan ner nudlarna med grönsakerna och fräs några minuter.

Tips!

Blanda gärna i ingefära eller chili med grönsakerna

Kommentarer (3 st)

saraj 2016-10-08 07:09

 

Tycker det är jättebra att det är blandade recept vad gäller allt från grunden och ibland halvfabrikat, man kan ju välja bort de recepten man inte vill laga!

VardagsmatenSanna 2013-08-29 10:07

 

Så långt som möjligt är tanken att det inte ska vara halvfabrikat men samtidigt är tanken också att man ska kunna laga maten på under 30 minuter och just vårrullar kan vara en sådan rätt som är lite svår att få till själv i vardagen.

Fen 2013-07-12 12:20

 

varför ligger halvfabrikat med bland recepten. Det är ju precis det jag vill undvika med denna appen.

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera. Skapa ett konto eller logga in.

Ingredienser

Vegetariska vårrullar

  • 8 st vegetariska vårrullar
  • 1 röd paprika
  • 2 morötter
  • 1 purjolök
  • 200 g haricots verts
  • rapsolja
  • salt
  • svartpeppar

Servera med:

  • risnudlar
  • sötsursås
  • soja