Laga vardagsmat med Pernilla & Tobbe

Tunnbrödsrulle

med skinka och keso

Tunnbrödsrulle
Tid: 20 min Portioner: 4 Betyg:
  • Lägg till som favorit
  • E-post
  • Skriv ut

Så här gör du

1. Blanda keso med valfri mängd pepparrot.
2. Skiva gurka och avokado i tunna avlånga stavar.
3. Lägg salladsblad på tunnbrödet. Lägg tre skivor kött omlott. Klicka ut pepparrotskeson. Avsluta med att lägga i gurk- och paprikastavar, krydda med lite nymald svartpeppar och rulla ihop brödet.

Tips!

Krydda keson med chili eller någon örtkrydda istället för pepparrot. Lägg i era egna favoritgrönsaker i rullen.

Kommentarer

Inga kommentarer finns för detta recept.

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera. Skapa ett konto eller logga in.

Ingredienser

  • 4 tunnbröd
  • 400 g rökt skinka
  • 250 g keso
  • 1 msk pepparrot (färskriven)
  • 1 avokado
  • 1 Gurka
  • 200 g bladsallad
  • 1 krm svartpeppar (nymald)