Laga vardagsmat med Pernilla & Tobbe

Tonfiskpasta

med paprika

Tonfiskpasta
Tid: 20 min Portioner: 4 Betyg:
  • Lägg till som favorit
  • E-post
  • Skriv ut

Så här gör du

1. Koka pastan enligt instruktionerna på paketet
2. Skär paprikan i tunna skivor och hacka löken fint. Fräs i olja några minuter eller tills löken är genomskinlig. Koka ärterna i lättsaltat vatten ca 5 minuter.
3. Blanda ner tonfisken med paprikan och löken. Krydda med citronpeppar, havssalt, saft från en citron och stek några minuter under omrörning. Ta av från plattan och blanda i pastan. Servera de kokta ärterna till eller blandat med tonfisken och pastan.

Tips!

Använd gärna färsk pasta till denna rätt. Det är även gott att servera med sweetchilisås. Testa att strö över lite extra citronpeppar precis vid serveringen.

Kommentarer (2 st)

Custuz 2012-06-09 18:14

 

Gott

Danneman 2011-03-17 21:17

 

Sjysst

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera. Skapa ett konto eller logga in.

Ingredienser

Tonfiskpasta

  • 300 g tonfisk i bit
  • 1 röd paprika
  • 3 schalottenlökar
  • 1 tsk citronpeppar
  • 1 tsk havssalt
  • 1 citron
  • 1 msk rapsolja
  • 500 g fjärilspasta

Servera med:

  • 150 g gröna ärter