Laga vardagsmat med Pernilla & Tobbe

Snabblagad bönpasta

med marinerade grönsaker och oliver

Snabblagad bönpasta
Tid: 15 min Portioner: 4 Betyg:
  • Lägg till som favorit
  • E-post
  • Skriv ut

Så här gör du

1. Koka pastan enligt instruktionerna på förpackningen.

2. Blanda den kokta pastan med oliver, marinerade grönsaker, bladspenat och halverade småtomater.

3. Avsluta med att riva över parmesanost.

Receptet är framtaget i samarbete med Garant.

Tips!

Vill du ha rätten mer kryddig kan du blanda i riven vitlök och chilipeppar. Bladspenaten kan bytas till ruccola eller annan sallad.

Kommentarer (1 st)

Holma 2016-12-08 12:41

 

Jättegott!

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera. Skapa ett konto eller logga in.

Ingredienser

  • 200 g Garant ekologiska bönpasta
  • 1 dl Garant Leccino-oliver i olja
  • 1 dl Garant rostad söt paprika
  • 70 g bladspenat
  • 100 g parmesanost
  • 150 g småtomater