Laga vardagsmat med Pernilla & Tobbe

Rostbiff och remouladsås

med potatis

Rostbiff och remouladsås
Tid: 20 min Portioner: 4 Betyg:
  • Lägg till som favorit
  • E-post
  • Skriv ut

Så här gör du

1. Skala potatisen och koka den i lättsaltat vatten i ca 15 minuter.
2. Blanda alla ingredienser till remouladsåsen. Smaka av med salt och peppar.
3. Skär tomat, gurka och paprika i små bitar. Blanda med gröna ärter, olja, salt och peppar.

Servera rostbiffen med potatis, cornichons, sås och sallad.

Tips!

Eftersom rostbiffen redan är färdig kan det vara gott att göra sin egen remouladsås. Vill man kan man istället för potatis fylla baguetter med kött, sås och sallad.

Kommentarer

Inga kommentarer finns för detta recept.

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera. Skapa ett konto eller logga in.

Ingredienser

Remouladsås

  • 1 dl Majonnäs
  • 1 dl crème fraîche
  • 5 msk bostongurka
  • 1 msk kapris
  • 1 msk dragon
  • 2 msk persilja
  • 1 tsk dijon senap
  • 1 krm salt
  • 1 krm svartpeppar (nymald)

Sallad

  • 2 tomater
  • 1 Gurka
  • 1 röd paprika
  • 100 g gröna ärter
  • 1 msk matolja
  • 1 krm salt
  • 1 krm svartpeppar (nymald)

Servera med:

  • 300 g rostbiff i skivor
  • cornichons
  • 1 kg potatis, potatisar