Laga vardagsmat med Pernilla & Tobbe

Renskav i tunnbröd

med pepparrotsgrädde

Renskav i tunnbröd
Tid: 20 min Portioner: 4 Betyg:
  • Lägg till som favorit
  • E-post
  • Skriv ut

Så här gör du

1. Vispa 2 dl grädde. Blanda ner 2 tsk riven pepparrot. Smaka av och tillsätt ev. mer pepparrot.
2. Stek renskavet i smör. Smaka av med salt och peppar. Koka sockerärter i lättsaltat vatten, ca 3-4 minuter. Skiva paprika och tomat i tunna skivor.
3. Bred ut pepparrotsgrädden på tunnbröden. Fördela renskav, sockerärter, paprika och tomat på tunnbröden. Rulla ihop.

Tips!

Renskavet kan bytas ut till ryggbiff eller kyckling om man vill det.

Kommentarer (3 st)

Holma 2017-02-27 10:15

 

Kanske inte gör igen.

RobertWestin 2011-08-12 09:24

 

Denna är god. Men man skall alltid krydda renskaven med grillkrydda.

Eva 2011-08-03 20:19

 

Testade denna idag. Var blek. Kanske man skulle byta ut tunnbrödet mot wrap, och grädden mot crème fraishe eller philadelphiaost?

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera. Skapa ett konto eller logga in.

Ingredienser

  • 250 g renskav
  • 1 msk smör
  • 1 krm salt
  • 1 krm svartpeppar (nymald)
  • 2 dl grädde
  • 2-3 tsk pepparrot (färskriven)
  • 4 st tunnbröd
  • 200 g sockerärter
  • 1 gul paprika
  • 3 tomater