Laga vardagsmat med Pernilla & Tobbe

Polarbrödspizza

med rökt skinka

Polarbrödspizza
Tid: 15 min Portioner: 4 Betyg:
  • Lägg till som favorit
  • E-post
  • Skriv ut

Så här gör du

1. Sätt ugnen på 200°C
2. Dela tomaterna i tunna skivor. Bred ut ketchup på varje brödskiva och lägg sedan på två skivor ost, två skivor skinka, två tomatskivor, oregano och avsluta med två skivor ost. Ställ in i ugnen ca 10 minuter.
3. Riv rödkål, morötter och äpple och blanda med olja, saft från 1 citron, salt och peppar.

Tips!

Valet av pålägg på den här sortens pizza är valfritt. Experimentera med egna varianter. Har du tid över, gör gärna en kryddig tomatsås istället för ketchup.

Kommentarer

Inga kommentarer finns för detta recept.

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera. Skapa ett konto eller logga in.

Ingredienser

Ingredienser

  • 8 polarbrödsskivor
  • 1 dl ketchup
  • 250 g rökt skinka
  • 4 tomater
  • 200 g ost
  • 2 msk oregano

Råkostsallad

  • 200 g rödkål
  • 3 morötter
  • 2 äpplen
  • 2 msk rapsolja
  • 1 citron
  • 1 krm salt
  • 1 krm svartpeppar (nymald)