Laga vardagsmat med Pernilla & Tobbe

Leverpastejsmörgås

med cornichons

Leverpastejsmörgås
Tid: 20 min Portioner: 4 Betyg:
  • Lägg till som favorit
  • E-post
  • Skriv ut

Så här gör du

1. Stek baconet knaprigt.
2. Skiva paprikan i ringar och fördela tillsammans med salladen på baguetterna. Skiva leverpastejen och lägg överst. Avsluta med att lägga på det knapriga baconet

Tips!

Byta ut leverpastejen mot en god skinka För mer mättande måltid, servera en vitkålssallad till.

Kommentarer

Inga kommentarer finns för detta recept.

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera. Skapa ett konto eller logga in.

Ingredienser

Leverpastejsmörgås

  • 400 g leverpastej
  • 200 g bacon
  • 4 st baguetter
  • 1 kruksallad
  • 2 röda paprikor

Servera med:

  • cornichons