Laga vardagsmat med Pernilla & Tobbe

Kycklingvingar

med sötsursås

Kycklingvingar
Tid: 30 min Portioner: 4 Betyg:
  • Lägg till som favorit
  • E-post
  • Skriv ut

Så här gör du

1. Sätt ugnen på 225°. Lägg kycklingvingarna i en ugnsfast form. Blanda olja, soja och barbequesås, pensla på vingarna. Ställ in i ugnen i ca 25 minuter.
2. Koka riset enligt instruktionerna på paketet. Tar ca 20 minuter
3. Skala morötterna och skär i stavar. Skär gurka och paprikor i stavar. Lägg upp allt i skålar.

Servera med sötsursås

Tips!

Perfekt plockmat som funkar fint både i köket och på picknick! Komplettera eller byt ut kycklingvingarna till kycklingklubbor. Testa även att köpa färdigkryddade kycklingdelar, värm och servera.

Kommentarer (1 st)

Pyret 2012-03-10 04:08

 

Endast ätbart.

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera. Skapa ett konto eller logga in.

Ingredienser

  • 1 kg kycklingvingar
  • 3,25 msk rapsolja
  • 1 msk soja
  • 3,25 msk barbequesås
  • 3 morötter
  • 1 Gurka
  • 2 röda paprikor
  • 3 dl ris
  • 2 dl sötsursås