Laga vardagsmat med Pernilla & Tobbe

Kyckling i tortillabröd

med curry

Kyckling i tortillabröd
Tid: 20 min Portioner: 4 Betyg:
  • Lägg till som favorit
  • E-post
  • Skriv ut

Så här gör du

1. Skiva tomater, gurka och rödlök i tunna skivor. Skär kycklingfiléerna i bitar ca 2x2 cm.

2. Hetta upp smör i en stekpanna och rör ner curryn. Rör runt en minut och blanda sedan ner kycklingen. Stek kycklingen tills den är helt färdig.

3. Värm brödet (tortilla eller pita) snabbt. Lägg i grönsakerna och kycklingbitarna. Toppa med vitlökssås!


Detta recept kommer från en av våra användare som var med och tävlade i kategorin om Bästa kycklingrecept.

Tips!

Gör din egen vitlökssås genom att blanda yoghurt med pressad vitlök, salt, peppar och ev. någon god färsk krydda. Vira in de fyllda bröden i folie och ta med på picknick! För ännu matigare fyllning, blanda med en burk majs.

Kommentarer (1 st)

dsk08ave 2013-09-08 12:22

 

Enkelt och gott maträtt, alla blev mätta :-)

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera. Skapa ett konto eller logga in.

Ingredienser

  • 600 g kycklingfiléer
  • 1 msk smör
  • 6 st tortilla- eller pitabröd
  • 1-2 msk curry vindaloo (för mildare smak välj en annan curry)
  • 3 tomater
  • ½ Gurka
  • 1 rödlök
  • Vitlökssås