Laga vardagsmat med Pernilla & Tobbe

Kryddig salsiccia

med kesoomelett

Kryddig salsiccia
Tid: 20 min Portioner: 4 Betyg:
  • Lägg till som favorit
  • E-post
  • Skriv ut

Så här gör du

1. Blanda ägg, vatten, keso, salt och peppar i en skål. Hetta upp smör i en stor stekpanna och häll i smeten. Låt omeletten puttra på låg värme tills den är fast och har stannat.
2. Hetta upp smör i en stekpanna, gör några små snitt i korvarna och stek sedan några minuter tills korvarna är genomstekta och har fått fin färg.
3. Skär tomaterna i klyftor och skiva purjolöken tunt. Blanda i en skål med lite olja och salt.

Servera med rostat fullkornsbröd

Tips!

Skär korven i slantar och blanda med omeletten. Testa att göra omeletten i ugnen istället för i stekpannan.

Kommentarer (2 st)

Holma 2014-04-13 11:01

 

Jättegott!

azin 2013-02-28 19:28

 

Så jäkla gott!!!!!

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera. Skapa ett konto eller logga in.

Ingredienser

Salsicca och kesoomelett

  • 300 g salsicca
  • 6 ägg
  • 3 msk vatten
  • 4 msk keso
  • 1 krm salt
  • 1 krm svartpeppar (nymald)
  • 200 g småtomater
  • ½ purjolök
  • 1 msk rapsolja
  • 2 msk smör
  • 1 krm salt

Servera med:

  • 4 skivor fullkornsbröd