Laga vardagsmat med Pernilla & Tobbe

Krispiga fiskpinnar

med remouladsås

Krispiga fiskpinnar
Tid: 30 min Portioner: 4 Betyg:
  • Lägg till som favorit
  • E-post
  • Skriv ut

Så här gör du

1. Sätt ugnen på 225°C
2. Skiva potatisen i klyftor och lägg i en ugnsfast form. Ringla över olja och strö över salt. Ställ in i ugnen i 20 minuter. Rör gärna om lite då och då.
3. Blanda alla ingredienser till remouladsåsen i en skål. Låt stå tills resten är färdigt.
4. Stek fiskpinnarna enligt instruktionen på paketet.

Tips!

Gör dina egna fiskpinnar med bitar från torsk som du doppar i ströbröd eller krossad cornflakes. Krydda upp potatisklyftorna genom att strö över grillkrydda eller chilipulver. Gör det extra roligt och servera det hela som fish & chips i strutar gjort av bakplåtspapper.

Kommentarer (19 st)

saraj 2016-09-29 17:06

 

Den godaste remouladsåsen jag ätit! Enkel att göra, aldrig mer färdig sås!

Elin 2014-11-18 17:05

 

Jag tycker inte om curry så jag gjorde min egen fusk-thousand Island-sås istället, yoghurt (eller gräddfil eller crème fraiche), lite majonnäs, ketchup, Bostongurka, paprikapulver, salt, vitpeppar och lite cayennepeppar. Också gott!

Holma 2014-01-09 19:14

 

Jättegott!

Elina 2013-03-16 12:06

 

Återigen jättegod sås som kommer göras fler gånger!

litenpyret 2013-03-13 20:26

 

Väldigt goda och krispiga fiskpinnar. Såsen var gudomligt god och passade väldigt bra ihop med de ungsstekta klyftpotatisarna. Både barn och vuxna rensade faten!

kjellberg 2013-03-05 21:49

 

Färdiga fiskpinnar var ju verkligen revolutionerande...

Nett 2012-06-21 17:51

 

Mycket god sås! Älskat av barnen.

zettaan 2012-04-23 18:07

 

trodde inte att den skulle bli så bra och så god men jag hade verkligen fel!! jätte gott :)

Johanna 2012-04-20 11:13

 

Bästa remouladsåsen någonsin! Aldrig ätit hemmagjord förut och kan berätta att jag verkligen uppskattar den gula färgen som inte alls är lika "syntetisk" som den man köper färdig! :)

Flipper 2012-04-17 20:56

 

Kanongott!!

Flipper 2012-04-12 20:47

 

Helt okey.

vikk 2012-01-16 18:54

 

Vi gjorde egna fiskpinnar, panerade torskfile. Sen gjorde de kokt potatis istället för i ugn. Såsen blev jättegod.

Yulia 2011-10-31 08:45

 

Perfekt till barnen!

Fia 2011-08-24 22:00

 

Jättegod sås, jag blandade i lite hackat äpple också. Så gott!

fridaå 2011-08-07 23:55

 

Håller med grymt god remuladsås..

MV 2011-05-26 11:55

 

Den bästa remouladesås jag har ätit!! Men varning, välj rätt fiskpinnar...

famG 2011-05-25 17:07

 

premiärreceptet med egen remouladsås. Ska bli spännande.

flowie 2011-03-23 15:49

 

Provade detta igår och det verkligen jättegott!! Uppskattat av hela familjen.

Suss 2011-03-17 16:20

 

skulle nog till och med kunna få min fiskhatande gubbe att smaka på det här

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera. Skapa ett konto eller logga in.

Ingredienser

Krispiga fiskpinnar

  • 8 stora krispiga fiskpinnar

Remouladsås

  • 2 dl Majonnäs
  • 1 dl crème fraîche
  • 3 msk bostongurka
  • 1 tsk curry
  • 1 tsk gurkmeja
  • 1 krm cayennepeppar

Potatisklyftor

  • 1 kg potatis, potatisar
  • 1 msk havssalt
  • 1 msk rapsolja

Servera med:

  • 1 citron
  • 1 kruksallad