Laga vardagsmat med Pernilla & Tobbe

Kesofylld bakpotatis

med grönsallad

Kesofylld bakpotatis
Tid: 60 min Portioner: 4 Betyg:
  • Lägg till som favorit
  • E-post
  • Skriv ut

Så här gör du

1. Sätt ugnen på 225°C. Skrubba potatisen och stick några hål i den. Lägg alla på en bakpappersklädd plåt och ställ in i ugnen ca 50 minuter.
2. Skär baconet i små bitar och knaperstek i en stekpanna. Häll upp på lite papper och låt baconet torka. Skiva purjolöken i tunna skivor. Blanda purjolök, bacon och keso med salt och peppar.
3. Skär paprikan och gurkan i tunna skivor

Servera med räkor, knaperstekt bacon, rökt lax

Tips!

Det är gott och roligt att låta alla göra sin egen blandning. Ställ helt enkelt fram olika tillbehör och grönsaker tillsammans med keso.

Kommentarer

Inga kommentarer finns för detta recept.

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera. Skapa ett konto eller logga in.

Ingredienser

Kesofylld bakpotatis

  • 4 Bakpotatisar (stora)
  • 250 g keso
  • 1 pkt bacon
  • ½ purjolök
  • 1 krm salt
  • 1 krm svartpeppar (nymald)
  • 100 g räkor
  • 100 g rökt lax
  • 1 röd paprika
  • 1 gul paprika
  • ½ Gurka

Servera med:

  • 1 kruksallad
  • knäckebröd