Laga vardagsmat med Pernilla & Tobbe

Isterband och stekt potatis

med senapscréme

Isterband och stekt potatis
Tid: 30 min Portioner: 4 Betyg:
  • Lägg till som favorit
  • E-post
  • Skriv ut

Så här gör du

1. Sätt ugnen på 175°C. Skala potatisen och skär den i små bitar. Skölj med vatten. Hetta upp smör i en stekpanna och stek potatisen mjuk och gyllene.
2. Skär några snitt i isterbanden, bryn dem snabbt i en stekpanna och lägg sedan över i en ugnsfast form. Ställ in i ugnen i ca 10 minuter.
3. Blanda senap och créme fraîche. Koka grönsakerna några minuter.

Servera korven med potatis, sås och grönsaker

Tips!

Stek potatisen snabbt i stekpannan och lägg sedan över i en ugnsform och låt bli färdig där. Byt ut den stekta potatisen till potatismos och krydda med senap.

Kommentarer

Inga kommentarer finns för detta recept.

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera. Skapa ett konto eller logga in.

Ingredienser

  • 4 st isterband
  • 1 kg potatis, potatisar
  • 1 msk smör
  • 2 dl crème fraîche
  • 4 msk sötstark grovkornig senap
  • 300 g grönsaksblandning (ärter, majs, paprika)