Laga vardagsmat med Pernilla & Tobbe

Härlig fisk i ugn

med ris

Härlig fisk i ugn
Tid: 35 min Portioner: 4 Betyg:
  • Lägg till som favorit
  • E-post
  • Skriv ut

Så här gör du

1. Sätt ugnen på 225°C. Smörj en ugnsform och lägg ner fisken, antingen i bitar eller filéer. Salta.

2. Blanda tomatsoppa med majonäs, dill och persilja. Häll detta över fisken. Ställ in i ugnen i ca 25 minuter.

3. Koka riset enligt instruktionen på förpackningen. Koka haricots verts några minuter i lättsaltat vatten.

Servera fisken med sås, haricots verts och ris.

Detta recept kommer från en av våra användare som var med och tävlade i kategorin om Bästa fiskrecept.

Kommentarer (6 st)

Jessi 2016-05-10 22:38

 

Gott!

zelma 2015-07-02 08:21

 

hur gör jag för att få inköpslistan till min mobil

Magda 2015-02-09 12:40

 

Supergott !! Hade potatismos till istället för ris ! Rekommenderas verkligen!

Holma 2015-02-06 12:37

 

Sådär, kommer inte göra det igen.

RikardPilot 2013-03-06 15:00

 

Testa att göra din egen tomatsoppa, det blir kanonbra!

JohannaHbg 2013-02-05 22:22

 

Vi tog Torsk å hade velat ha lite mer smak men i övrigt en lätt å snabb lagad midda!

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera. Skapa ett konto eller logga in.

Ingredienser

  • 400 g vit fisk (torsk, rödspätta, alaska pollock)
  • 400 g tomatsoppa
  • 4 msk majonäs
  • 30 g dill (ca 1 pkt fryst)
  • 30 g persilja (ca 1 pkt fryst)
  • 1 tsk salt
  • 200 g haricots verts
  • ris