Laga vardagsmat med Pernilla & Tobbe

Grön pastasås

med crabsticks

Grön pastasås
Tid: 20 min Portioner: 4 Betyg:
  • Lägg till som favorit
  • E-post
  • Skriv ut

Så här gör du

1. Lägg den frysta spenaten i en kastrull och rör lite då och då medan den tinar. Sätt på vatten till pastan och koka enligt instruktionerna på förpackningen.

2. Skär crabsticks i mindre bitar och lägg ner i kastrullen med spenat. Blanda ner pressad vitlök, salt, citronpeppar, riven ost och grädde. Låt puttra samman någon minut.

3. Häll av pastan och blanda med spenat- och crabstickssåsen.

Detta recept kommer från en av våra användare som var med och tävlade i kategorin om Bästa fiskrecept.

Kommentarer (1 st)

majaka 2015-12-05 18:06

 

jättegott! hade inte citronpeppar utan tog citronsaft i istället och lite mer grädde.

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera. Skapa ett konto eller logga in.

Ingredienser

  • 5 dl spenat (fryst, hackad)
  • 4 crabstick
  • 3 msk grädde (valfri fetthalt)
  • 1 vitlöksklyfta
  • 3,25 msk lagrad smakrik ost (riven)
  • 2,5 krm salt
  • 1 tsk citronpeppar
  • 500 g tagliatelle