Laga vardagsmat med Pernilla & Tobbe

Fläskfiléwok

med wokgrönsaker

Fläskfiléwok
Tid: 25 min Portioner: 4 Betyg:
  • Lägg till som favorit
  • E-post
  • Skriv ut

Så här gör du

1. Strimla fläskfilén tunt. Skiva purjolöken fint. Hetta upp olja i en stekpanna och stek fläskfilén några minuter runt om. Blanda sedan ner purjolöken och låt allt steka ihop någon minu.
2. Blanda ner wokgrönsakerna och rör runt under 2-3 minuter. Sätt på vatten till äggnudlarna och följ instruktionerna på förpackningen.
3. Häll på kokosmjölken och krydda med currypaste, oystersås och soja. Smaka av.

Tips!

Välj en variant på curry som passar din familj och låt sedan var och en krydda mer själva. Detta recept går bra att använda till kyckling eller biff också.

Kommentarer (3 st)

Li 2012-02-22 18:24

 

Jag och min pojkvän lagade just till detta, underbart gott!

Hogge 2012-02-17 03:23

 

Detta kokade jag ihop idag. Snabbt, enkelt & mycket uppskattat..

delholt 2012-01-29 17:53

 

Riktigt gott!!

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera. Skapa ett konto eller logga in.

Ingredienser

Fläskfiléwok

  • 600 g fläskfilé
  • 1 purjolök
  • 500 g wokgrönsaker
  • 400 g kokosmjölk
  • 1 msk röda currypaste
  • 1 tsk oystersås (valfritt)
  • 1 msk soja
  • 1 msk rapsolja

Servera med:

  • 250 g äggnudlar