Laga vardagsmat med Pernilla & Tobbe

Falafelbullar i tortillabröd

med halloumi

Falafelbullar i tortillabröd
Tid: 30 min Portioner: 4 Betyg:
  • Lägg till som favorit
  • E-post
  • Skriv ut

Så här gör du

1. Stek falafelbullarna enligt instruktionerna på förpackningen
2. Stek halloumin på hög värme i en stekpanna. Låt osten bli gyllenbrun. Dela sedan i långa smala bitar.
3. Riv rödkålen fint. Blanda yoghurt med pressad vitlök och kryddor.

Servera tortillabröden med falafel, rödkål och sås. Låt var och en göra sin egen wrap.

Tips!

Här har vi valt att använda oss av frysta färdiga falafelbullar för att spara tid. Vill man kan man göra egna eller köpa färska.

Kommentarer (3 st)

Elin 2015-06-04 21:20

 

Jättegott! Jag gjorde egna falafel med provensalska örter istället för spiskummin. Kommer att göra igen!

Vardagsmaten 2011-04-06 09:17

 

Andy, tortillabröden hade hamnat som en överskrift, är nu ändrat så att det blir en vanlig ingrediens.

Andy 2011-04-05 19:34

 

Tortillabröd står inte med i ingredienserna!

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera. Skapa ett konto eller logga in.

Ingredienser

  • 450 g falafelbullar
  • 200 g rödkål
  • 200 g halloumi
  • 2 dl mild yoghurt
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 tsk spiskummin
  • 1 tsk koriander
  • 4 tortillabröd