Laga vardagsmat med Pernilla & Tobbe

Chark och inlagda grönsaker

med bröd

Tid: 10 min Portioner: 4 Betyg:
  • Lägg till som favorit
  • E-post
  • Skriv ut

Så här gör du

1. Fördela ut salami, prosciutto och bresaola på ett stort fat.

2. Strö ut kronärtskockor, oliver och bitar av mozzarella.

3. Skiva melonen och lägg runt om. Ringla över olja och balsamico. Salta och peppra.

Tips!

Detta recept är en typisk Italiensk antipasto men går alldeles utmärkt att äta som en lätt middag tillsammans med bröd eller kokt pasta. Receptet kommer från Garants Foodtruck med kocken Hampus i köket. I filmen ser du honom laga en komplett Italiensk måltid med allt från förrätt till dessert.

Kommentarer (1 st)

soda 2015-05-19 13:10

 

Jag har denna app på min iPad, undrar vad man måste ladda ner för att se denna film?

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera. Skapa ett konto eller logga in.

Ingredienser

  • 300 g Garant Antipasto (Salame spianata romana, salame al finocchio, prosciutto crudo)
  • 160 g Garant Bresaola
  • 300 g Garant inlagda kronärtskockor
  • 300 g Garant Cerignola oliver
  • 200 g mozzarella
  • 1 st melon (galia eller honung)
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk Garant Crema di balsamico