Laga vardagsmat med Pernilla & Tobbe

Bruna bönor och fläsk

med rostat bröd

Bruna bönor och fläsk
Tid: 20 min Portioner: 4 Betyg:
  • Lägg till som favorit
  • E-post
  • Skriv ut

Så här gör du

1. Värm upp bönorna enligt instruktionerna på förpackningen.
2. Stek fläsket och rosta bröd.
3. Gör en härlig rotfruktssallad med rivna morötter, vitkål, paprika och sqash. Ringla över lite olja. Salt och peppra.

Tips!

Vill man göra denna rätt helt från grunden är det lätt att följa receptet som står på förpackningen till bönorna.

Kommentarer (1 st)

Spyfluga 2011-11-24 19:57

 

Riktigt gott . Klassiker

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera. Skapa ett konto eller logga in.

Ingredienser

  • 500 g Bruna bönor (färdiga)
  • 200 g stekfläsk

Rotfruktssallad

  • 2 morötter
  • 200 g vitkål
  • 1 gul paprika
  • 1 squash (liten)
  • 1 msk matolja
  • 1 tsk salt

Servera med:

  • 8 skivor fullkornsbröd