Laga vardagsmat med Pernilla & Tobbe

Blodkorv och bacon

med lingon

Blodkorv och bacon
Tid: 25 min Portioner: 4 Betyg:
  • Lägg till som favorit
  • E-post
  • Skriv ut

Så här gör du

1. Skiva blodkorven i 1 cm tjocka skivor. Stek 2-3 minuter per sida i smör i en stekpanna på medelhög värme.
2. Skär baconet i små bitar och knaperstek.
3. Riv morötterna och blanda med saft från en apelsin

Tips!

För den som är tveksam till blodkorv kan man även steka några skivor falukorv och servera på samma sätt. Gott är även att blanda lingonsylt med de rårivna morötterna.

Kommentarer

Inga kommentarer finns för detta recept.

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera. Skapa ett konto eller logga in.

Ingredienser

Blodkorv och bacon

  • 500 g blodkorv
  • 300 g bacon eller sidfläsk
  • 1 msk smör

Servera med:

  • 3 morötter
  • 1 apelsin
  • lingonsylt