Laga vardagsmat med Pernilla & Tobbe

Lugnt och skönt i köket med smart matplanering

Vardagsmaten är det första verktyget som på riktigt gör det enklare att matplanera. Enklare att välja recept, handla, laga och äta god mat varje dag. Lugnt och skönt i köket med smart matplanering.

Med Vardagsmaten får du goda recept för en hel vardagsvecka samlade tillsammans med en smart inköpslista för alla aktuella ingredienser – tydligt uppdelade efter butiksområde. Till detta är dessutom alla aktuella rabatter och erbjudanden automatiskt kopplade.

Att matplanera har många fördelar. Du behöver inte komma hem alldeles för sent och stirra hungrig in i kylskåpet för att förgäves önska att en matidé plötsligt uppenbarar sig. Du vet nämligen redan vad du skall laga. Du har redan rätt ingredienser hemma. Du har dessutom köpt dom till ett bra pris. Att du sedan handlar mindre, får ut fler måltider och kastar mindre mat är en trevlig bonus.

Välkommen till oss.

Vardagsmaten finns på internet och i mobilen och presenteras av Axfood Sverige AB.

Vår matredaktör – Sanna Ohlander

Sanna OhlanderJag heter Sanna Ohlander och är Vardagsmatens egen matredaktör. Det är jag som väljer ut våra olika recept, skapar temaveckor, skriver och diskuterar om mat och matlagning och svarar på era frågor här på hemsidan och via Facebook och Twitter.

Precis som så många andra har jag ett brinnande intresse för mat och matlagning. Jag är uppvuxen i en matglad familj och relationen mellan mat och hälsa var något som jag tidigt började utforska, men det var egentligen först när jag blev mamma som mitt intresse förvandlades till en passion. Det var egentligen då som jag verkligen började att laga mat på allvar.

Förutom att det såklart är härligt att laga mat till de man tycker mest om så var det också något i utmaningen att laga god nyttig mat i ett kök fullt med barn och vuxna med blodsockerfall som lockade mig. Att verkligen lyckas med matlagningen mitt i vardagen och dessutom ha roligt under tiden. Hur ska det gå till egentligen? Hur kan man göra det här med vardagsmaten enklare och hur i hela friden skall man som förälder få ihop menyer som är roliga och spännande för alla inblandade, vecka efter vecka, år efter år?

I takt med att mina barn blev större och familjen växte ökade vårt behov av att verkligen göra vardagsmiddagen till ett tillfälle då alla kunde träffas och få en skön stund tillsammans. Nu blev det ännu viktigare för mig att laga mat att umgås till. Riktigt bra vardagsmat helt enkelt.

Här på Vardagsmaten kommer vi att hjälpa till med precis just det och det känns verkligen jätteroligt. Som sajtens matredaktör kommer jag hela tiden att finnas till för dig som medlem och tillsammans ska vi helt säkert se till att vardagen blir både enklare och godare för både dig och din familj. Välkommen till oss!

Sanna Ohlander
Matredaktör, Vardagsmaten

Logga in Bli medlem

Logga in med ditt Facebook